Bitter binnen

Voor de gasten die het arrangement Reis naar het einde boeken heb ik alvast de beloofde bitter in huis gehaald. Nu is het zo dat er mensen zijn die alle jaartallen weten van belangrijke momenten in de geschiedenis, en ook het jaartal en misschien zelfs de datum waarop Bonifatius werd vermoord. Mij zeggen die data niets. Doe mij maar het toeval op de fles die ik kocht.

Bonifatius bitter2137

De flessen worden genummerd en ik zie dat er 2136 flessen voor gingen. En waar ik nou  echt heel blij van wordt is dat de fles die ik voor jullie kocht een priemgetal is. 2137 is namelijk alleen door zichzelf en 1 deelbaar. En wat dat nou zou? Niks natuurlijk maar ik vind dat een heerlijk overzichtelijk idee.

4114

En dat dan vervolgens de fles op 4114 is gedistilleerd is dan weer helemaal symmetrisch. Dat is saai, maar tegelijkertijd is daar een goede balans.

Bonifatius

En misschien is er nu wel iemand die een link kan leggen met dit gegeven en de heer Bonifatius? Het hoeft niet waar te zijn overigens, als het maar ene goed verhaal is. Misschien na het drinken van de borrel? Ik hoor het graag!