Nacht van Electra

N acht van Electra

Dit jaar vindt de zevende editie plaats van de Nacht van Electra. Iedere keer op een andere locatie, de inhoud geïnspireerd door die locatie. Onvoorspelbaar wat er elke keer te gebeuren staat. Maar één ding is zeker. de nacht, of die nu een nacht of een weekend duurt, staat bol van kwaliteit.

Dit jaar heeft het Electra behaagd om te landen in het Lauwersmeer gebied, waardoor het wat zichtbaarder wordt voor ons, NO Friezen. En reken maar dat we er heen gaan!
Voor de prijs hoef je het niet te laten, die bedraagt namelijk 0,0. De inhoud; het verdwijnen en verschijnen van de maan zal op de achtergrond de hoofdrol spelen. En wij, het publiek, laten ons vermaken en leren door bijvoorbeeld Govert Schilling. Een beetje Volkskrant lezer of Vroege Vogels luisteraar kent hem. Hij vertelt met enthousiasme over onze sterrenhemel. Geen idee wat er allemaal meer gaat gebeuren, maar ik zal er zijn. Met dikke jas en een thermo met thee, een matrasje en een fototoestel.

De Wadloper is nog beschikbaar dat weekend, dus wat let je?! [themify_button style=”small orange flat” link=”https://www.dewadloper.nl/adres-route/” ]Reserveer nu[/themify_button]