Reviews

Dat ik gek ben op deze plek moge duidelijk zijn. Wat zou ik hier anders moeten in deze afzondering? Maar daar heb jij natuurlijk niet zoveel aan. En hoewel je ook de mensen die onderstaand achterlieten niet kent, geeft het misschien toch een indruk. Erg blij met alle breiers en -sters die meewerken aan mijn Gastendoek. Wat reviews via andere sites:

Dovermann (januari 2017)
Heerlijk rustig, kortbij de zee.

Geert & Esther (oktober 2016)
Goed gelegen in een mooie omgeving
Positief contact

Dany en Annie (september 2016)
Een aanrader indien je je privacy erg op prijs stelt. Mogelijkheid om een eigen potje te koken. Aangebracht ontbijt was steeds voldoende, Lekker zelfgebakken, nog warm brood.
Geen tierlantijntjes.

Nellie (augustus 2016)
Wat een heerlijk rustgevend plekje. Poortje uit en zo op de Waddendijk. Eigen tuin met heerlijke relaxplekjes, zelfs in de regen. Vriendelijke eigenaresse. Prima Ontbijt staat grotendeels al klaar in de koelkast en ieder ochtend heerlijk vers gebakken brood.
Prima bedden en goed uitgerust keukentje om eventueel zelf te kokkerellen.
Prijs Kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Merel (maart 2016)
Het huisje is klein, maar heel gezellig. Alles is aanwezig: fijne handdoeken, koffie en thee, en een complete keuken als je zelf wilt koken. Er stond zelfs een fles wijn klaar! Bovendien is Caroline een fijne gastvrouw. Ze heeft ons enorm verwend met een heerlijk ontbijt en liet ons verder ons eigen ding doen

Wilma (juli 2015)
Lieve gastvrouw, heel attent. Veel privacy. Lekker vers gebakken brood als ontbijt. Mooie ligging als je van rust houdt.

Ismael (juni 2015)
Heerlijke 2 dagen gehad maar was veels te kort !!!!!!

Jaap (mei 2015)
Leuke persoonlijke, jaren vijftig inrichting met goede kunst aan de muur.

Joke (22 juni 2014)
mooie locatie, veel privacy. Het is eigenlijk een zomerhuisje met alles er op en eraan. Het tuintje was heerlijk. Verbeterpunt(en): Een haak aan de buitendeur zodat hij niet stuk waait (is inmiddels toegevoegd). Verder moet het gewoon zo blijven het is helemaal goed. Zeker aan te bevelen.

Frank en Korine (28 april 2014)
Bijzonder leuk huisje dat juist door zijn eenvoud zo relaxed is. Prettige ontvangst met goede dinertip. Ontbijt met eigen speltbrood werelds!

Joke, België (09 oktober 2013)
Genoten van eigen ruimte, tuintje, eigen keuken, eigen in-en uitgang. Nabijheid van het waddenstrand in Moddergat was heerlijk! Elke dag vers gebakken brood. Gezelschapspelen en literatuur aanwezig.
Verbeterpunt(en) Geen restaurant of winkel op wandelafstand, wel met auto snel in Lauwersoog. Te weinig ophangplekken voor handdoek of kleren. Er zijn geen kledinghangers. (is inmiddels toegevoegd)

Meer reviews op deze site.

Airbnb.nl

Femke (april 2017)
Ons verblijf in De Wadloper was fantastisch. De omgeving is al prachtig, maar met ons verblijf in deze B&B was het weekendje helemaal af. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen door Caroline. Het huisje is klein, maar fijn en van alle gemakken voorzien: heerlijke bedden, prima douche en een goed uitgeruste keuken. De grote tuin biedt veel privacy met een eigen uitgang naar de dijk en het wad. Het ontbijt is ook zeker een aanrader met warm versgebakken brood. Kortom: niet twijfelen, maar boeken!

Simone (januari 2017)
Wir hatten sooo wunderbare Tage im pittoresken Moddergat in Carolines kleinem süßen Häuschen . Jeden Morgen hatten wir frisches Brot ,Eier, Marmelade , Früchte …alles von Caroline mit Liebe zubereitet .Mit viel Liebe und Geschmack ist auch das Haus eingerichtet. Um auf’s Wattenmeer zu gucken muss man nur durch’s Gartentor und kurz den Deich raufklettern . Von dort aus kann man herrliche Spaziergänge machen und sich den frischen Wind um die Nase wehen lassen .

Ricardo (augustus 2016)
If you want to visit the World Heritage the Waddensea, walking and looking the Waddentdyke, it’s true, the Caroline’s magic doll house is the closer that you can find ! However this house isn’t so small, there is a double bed at groundfloor like you can see in photographs, but just under the roof you have the others (beds, of course). A lot of colours, a lot of music (from Philip Glass to Laurie Anderson, and also the Amelie’s movie soundtrack … and much more than these…), a lot of sheeps beyond the garden. The garden, sure, you have also the garden, quite and sunny. Here, a little door… just you open you are outside, along little and green street, directly bring to waddentdyke. I could continue, really. We liked everythings very much …and Mrs. Caroline is a lovable host.

Sarah (augustus 2016)
Our stay at Carolines little guesthouse was just a wonderful experience. The house is in a great location with a lovely garden, where u can sit and relax. The equipment is comprehensive. U find everything u need. Caroline herself is just warm and friendly and tries to do everything to make the stay perfect. Her Breakfast is really tasty. This place is a very special one, we´ll never forget and we´d love to come back once.

Manon (mei 2016)
Wat een heerlijke plek! Knus huisje van alle gemakken voorzien en goeie bedden. Wij hadden prachtig weer en genoten van de leuke tuin waar de bomen net in bloei kwamen. Vanuit de tuin loop zo de dijk op met daarachter het wad. De ontvangst was hartelijk, goede tips gekregen en het ontbijt met het versgebakken brood een aanrader. We komen graag terug :)

Wieteke (januari 2016)
Fijn knus huisje, leuk ingericht met eigen spulletjes wat het heel huiselijk maakt. Het platenspelertje met eigen platen vonden wij een leuke bijkomstigheid. ’s Ochtends heerlijk vers gebakken (warm!) brood en een compleet ontbijt in de koelkast. Wij verbleven er met de jaarwisseling en het was erg mooi om zo vanuit de achtertuin de dijk op te lopen om er samen naar het vuurwerk en de zee te kijken. Het is 10 minuten rijden naar haven Lauwersoog waar je de boot kunt pakken naar Schiermonnikoog, maar je kunt ook gebruik maken van twee fietsen in de schuur. Caroline is een fijne gastvrouw en makkelijk in de communicatie. Kortom, wij hebben een topverblijf gehad!

Tim (augustus 2015)
De ontvangst van Caroline was erg gastvrij. Twee ochtenden lang genoten van een heerlijk ontbijtje met versgebakken brood en biologische producten. Caroline heeft trouwens een ‘gastendoek’. i.p.v. een ‘gastenboek’! Elke gast mag dit een stukje langer breien.

Meer reviews op airbnb

Booking.com

Etienne en Magda (10 augustus 2014)
+ Elke morgen ontbeten in de tuin, heel rustig en mooi. Ontbijt heel goed verzorgd door de vriendelijke gastvrouw. De locatie is schitterend aangezien je achter de tuin direct de dijk hebt en je onmiddellijk de wadden ziet. Je hebt in het huisje een thuisgevoel door de persoonlijke inrichting en ook direct een vakantiegevoel, zeker geen hotelgevoel! Alles is er, je kan ook zelf eens koken.
– Te weinig bergruimte voor kleren, vooral als je veel kleren bij hebt, zowel voor regen, kou als zonneschijn met aangepast schoeisel.

Ger (18 juni 2014)
Uiterst vriendelijke ontvangst. Schoon. Kamer met apart keukentje. Prima bedden. vers brood bij ontbijt. Rommelige entourage.

Joke (13 juni 2014)
Prima verblijf waar je kunt genieten van de natuur om je heen en privacy. Eenvoud siert deze B&B, en juist dit maakt dat je zo weer geniet van een heerlijk ontbijtje met eigen gebakken brood en lekker sapje! Rust en relax sfeer met gezelligheid.